(Recepta za puding s yabalki)

1. 4 яйца
2. 3/4 ч.ч. захар
3. 1 ч.ч. прясно мляко
4. 1 ч.ч. счукан сухар
5. 2 ч.ч. обелени и настъргани ябълки
6. 1/2 ч.ч. горещо масло
фотоизточник: images.google.com
Приготвяне на рецептата:
Разбийте яйцата със захарта докато сместа побелее и се сгъсти. Прибавете млякото, сухара, ябълките и маслото.
Разбъркайте добре сместа и я изсипете във подходяща форма, на която предварително сте облели стените с карамелизирана захар.
Опечете пунга и го обърнете в поднос след като изстине.
Рецептата е лесна за приготвяне.
--------------------------------------------------------------------------------------
© 2010,Биляна Илчева - избрал и публикувал, All rights reserved!