(Recepta za malki kekssheta)

1. 2 яйца
2. 1 ч.ч. захар
3. 1/2 ч.ч. вода
4. 1/2 ч.ч. олио
5. 1 ч.л. сода бикарбонат
6. 3 с.л. сладко или течен шоколад
фотоизточник: images.google.com
7. 2 ч.ч. брашно
Приготвяне на рецептата:
Разбивате добре яйцата със захарта. След това прибавяте олиото и водата и пак разбърквате добре. Прибавете и брашното в което предварително сте прибавили содата, разбъркайте и накрая прибавете сладкото.
След като сместа е вече готова я резпределете във купички ( за крем карамел ). Които предварително сте намазали със олио. Сместа се слага до половината на купичките, защото ако ги напълните до горе тя ще излезе от тях.
Рецептата е лесна за приготвяне и е идеална ако за консумиране със сутришното или следобедно кафе или чай.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
© 2010,Биляна Илчева - избрал и публикувал, All rights reserved!